Nasze galerie:

Witaj Nieznajomy | Twój profil | Wyloguj się

Szukaj w publikacjach

Pokaż tylko

Polityka prywatności

BUJNOWICZ Konsorcjum - właściciel znaku towarowego "FILHARMONIA malucha" oraz serwisu filharmoniamalucha.pl - stosuje się ściśle do postanowień ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 roku o Ochronie Danych Osobowych (Dz. U. Nr 133 poz. 883). Zapewniamy, że rozumiemy i szanujemy Państwa prawo do ochrony własnej prywatności. Dane przekazywane przez Państwa za pomocą formularzy gromadzimy z zachowaniem odpowiedniego bezpieczeństwa i nie przekazujemy danych osobowych osobom trzecim.

Czytając, przeglądając czy używając serwis internetowy www.filharmoniamalucha.pl lub prenumerując elektroniczny newsletter koncertowy akceptujesz zasady zawarte w Polityce Prywatności znajdującej się na tej stronie.
Właściciel serwisu filharmoniamalucha.pl zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w Polityce Prywatności. Każdą osobę wykorzystującą w jakikolwiek sposób serwis www.filharmoniamalucha.pl obowiązuje aktualna Polityka Prywatności. Jakiekolwiek wprowadzane zmiany nie wpływają na podstawową zasadę: nie sprzedajemy i nie udostępniamy osobom trzecim danych personalnych czy adresowych użytkowników www.filharmoniamalucha.pl.

Jeśli nie zgadzasz się z Polityka Prywatności, proszę nie odwiedzać www.filharmoniamalucha.pl i nie prenumerować elektronicznego newslettera koncertowego.

Dane Osobowe

Powierzone nam dane osobowe są wykorzystywane wyłącznie w celu realizacji umowy.
W czasie korzystania z www.filharmoniamalucha.pl  możesz zostać poproszony o podanie niektórych swoich danych osobowych poprzez wypełnienie formularza lub w inny sposób. Dane, o które będziesz proszony, to w większości przypadków imię, nazwisko i adres e-mail. W przypadku formularzy rejestracji będziesz proszony o podanie pełnych danych osobowych.
Wymagamy tylko tych danych, które są niezbędne do działania serwisu. Niepodanie wymaganych danych zablokuje czynność, którą te dane dotyczyły.

Subskrypcja bezpłatnego newslettera koncertowego (usługa dostępna wkrótce)

Zaprenumerowanie elektronicznego i bezpłatnego newslettera koncertowego wymaga podania w odpowiednim formularzu swojego adresu e-mail i miasta zamieszkania. Wymienione pola są obowiązkowe. Uzyskane w ten sposób dane są dodawane do listy mailingowej newslettera. Adres e-mail jest niezbędny do tego, aby można było wysłać danemu czytelnikowi elektroniczny newsletter. Miasto, aby wysyłać informacje zgodne z miejscem zamieszkania.

Prawa dostępu do danych

Każdy Użytkownik ma prawo dostępu do swoich danych oraz ich modyfikowania, każdy z Użytkowników po zarejestrowaniu się ma wgląd do swoich danych oraz może je zmieniać i usuwać. Powierzone nam przez Państwa dane osobowe są przechowywane i zabezpieczone zgodnie z zasadami określonymi w obowiązujących przepisach prawa.

Niezapowiedziane Wiadomości

Zastrzegamy sobie prawo do wysyłania niezapowiedzianych wiadomości osobom, których dane kontaktowe uzyskamy dzięki działalności związanej z www.filharmoniamalucha.pl. Pod tym określeniem rozumiemy informacje odnoszące się bezpośrednio do www.filharmoniamalucha.pl (np. zmiany, wewnętrzne promocje), niekomercyjne listy (np. życzenia, informacje o wirusach, komentarze osobiste itp.) oraz informacje komercyjne, których rozsyłka dotyczy naszych produktów i usług albo została opłacona przez sponsorów wspierających "FILHARMONIĘ malucha".
Informacje komercyjne są filtrowane przez nas w stopniu w jakim jest to możliwe, ograniczana jest ich objętość i wysyłane są sporadycznie - nie częściej niż raz na dwa, trzy tygodnie.

Jawne Dane Osobowe

To dane osobowe podane przez Użytkowników przy okazji wysyłania komentarzy do artykułów, innych materiałów związanych z www.filharmoniamalucha.pl lub na forum. To dane dostępne dla wszystkich odwiedzających strony zawierające te dane. Nie ma możliwości zabezpieczenia Was przed osobami prywatnymi lub firmami, które te dane wykorzystają do przesłania Wam nieokreślonych informacji. Dlatego dane te nie podlegają Polityce Prywatności.

Inne formularze

Formularze znajdujące się gościnnie w serwisie www.filharmoniamalucha.pl, dotyczące usług i/lub produktów nieobsługiwanych przez filharmoniamalucha.pl nie podlegają Polityce Prywatności.

Cookies (Ciasteczka)

Niektóre obszary www.filharmoniamalucha.pl mogą wykorzystywać cookies, czyli małe pliki tekstowe wysyłane do komputera internauty identyfikujące go w sposób potrzebny do uproszczenia lub umorzenia danej operacji. Przykładem wykorzystania cookies w filharmoniamalucha.pl możne być tzw. pop-up window informujący o zaletach newslettera koncertowego i zachęcający do jego zamówienia. Dzięki cookies ten pop-up pokazuje się wyłącznie i tylko raz dziennie osobom, które nie subskrybują elektronicznego newslettera.
Cookies są nieszkodliwe ani dla komputera ani dla jego użytkownika i jego danych.
Warunkiem działania cookies jest ich akceptacja przez przeglądarkę i nie usuwanie ich z dysku.

Partnerzy

Polityka Prywatności nie dotyczy serwisów i firm, których dane kontaktowe podane są na stronach www.filharmoniamalucha.pl.

 

W przypadku pytań jesteśmy do dyspozycji: biuro@filharmoniamalucha.pl

 

Wyłączenie Odpowiedzialności

Stworzyliśmy serwis filharmoniamalucha.pl, aby pomagać miłośnikom muzyki kupić bilety na Koncerty "FILHARMONII malucha". Mimo, ze prezentujemy praktyczne informacje i propozycje, to nie są one jednakowo skuteczne i satysfakcjonujące dla wszystkich. Nie powinno się bezwarunkowo korzystać z wszystkich informacji, które podajemy. Porady i informacje, które udostępniamy powinny być szczegółowo analizowane, porównywane z własnym przypadkiem, ewentualnie konfrontowane z innymi podobnymi informacjami i dopiero, gdy będą one przedstawiały się jako odpowiednie w danym przypadku, wprowadzane w życie. Zawarte w serwisie filharmoniamalucha.pl nasze artykuły i artykuły gości zawsze zgadzają się z naszą opinią i opinią właśnie są. Opinie wyrażone przez społeczność na forum, w komentarzach lub w inny sposób, nie zawsze są zgodne z naszą opinią. Serwis filharmoniamalucha.pl oraz jego redakcja nie bierze na siebie odpowiedzialności za zamieszczone reklamy. Wprawdzie przykładamy spora wagę do tego, aby reklamodawcy, którzy publikują tu swoje reklamy byli wiarygodni, ale nie możemy odpowiadać za ich czyny. Dane adresowe jak i szczegóły oferty każdego reklamodawcy można uznać za pewne tylko w momencie publikacji.

 
 
 
 
BUJNOWICZ Konsorcjum Fundacja Ziarno Talentu
© 1997-2014 BUJNOWICZ Konsorcjum.
Żadna część jak i całość utworów umieszczonych na witrynie nie może być powielana i rozpowszechniana w jakikolwiek sposób (w tym także elektroniczny, mechaniczny lub inny), na jakimkolwiek polu eksploatacji i w jakiejkolwiek formie, włącznie z umieszczeniem w Internecie - bez pisemnej zgody BUJNOWICZ Konsorcjum. Jakiekolwiek użycie lub wykorzystanie utworów w całości lub w części bez zgody BUJNOWICZ Konsorcjum lub autorów jest zabronione i stanowi naruszenie prawa.

BUJNOWICZ Konsorcjum
PL 40-018 Katowice, ul. Sowińskiego 5A
tel./fax (32) 327 57 18 , GSM +48 601 486 156
email: biuro
NIP: 626-211-54-28, REGON: 273478885 

 

 
Close
Close

Projekt i wykonanie: NetVISTOR.